Catering och festvåning

Vi erbjuder kärleksfullt tillagad mat från grunden och levererar efter dina önskemål.

Klicka på bilderna nedan för att förstora dem!

Bröllop, minnesstunder, festvåning, student, dop, släktträffar, aw med företaget – vi på Storgatan 1 erbjuder catering och fester för alla livets tillfällen. Gästens önskemål och intressen ligger såklart i fokus, och med över 25 års erfarenhet av matlagning för stora och små grupper, kungar och presidenter så kan vi med säkerhet erbjuda något som passar just dina önskemål för att ditt/ert speciella tillfälle ska bli extra minnesvärt! Vi har färdiga paket att erbjuda, eller så kontaktar du oss så pratar vi om vad som önskas!

Stor festbuffé

 
  • Kantarell/ost-paj
  • Färskpotatissallad med soltorkad tomat, honungsvinaigrette och bladspenat
  • Caesarsallad med roman, rödlök, tomat, parmesan
  • Chevresallad med rödbeta, ruccola, getost, honung och saltrostade solrosfrön
  • Kryddiga kycklingspett av svenskt kycklinglår
  • Varmrökt lax, spicy aioli, örtcrème
  • Lufttorkad skinka
  • Salami
  • Marinerade grönsaker och oliver
  • Nybakat bröd, smör
  • Brieost, hårdost, ädelost, druvor, marmelad
Minimum 20 personer

Medelhavsbuffé

  • Tomat o mozzarellasallad
  • Prosciutto
  • Tortellinisallad med rödlök, basilikapesto, spenat, soltorkad tomat.
  • Spenat, tomat- och parmesanpaj
  • Salami milanese
  • Tapenad och hummus
  • Gremolatarostade grönsaker
  • Honungsspetsad tzatziki
  • Ört- och vitlöksmarinerade kycklingbröst
  • Nybakat bröd, smör, blandade oliver
  • Tallegio, Manchego
Minimum 20 personer

Lakto/Ovo-vegetarisk buffé

  • Fetaost-sallad med spenat, vattenmelon, mynta och saltrostade cashewnötter
  • Couscoussallad i tabouleh-stil
  • Oliv/pestopaj
  • Gremolatakryddade sojafärsbullar
  • Rostade rotfrukter med citron, vitlök och persilja
  • Ricotta o spenattortellini-sallad med caesardressing
  • Ört- och vitlöksmarinerade champinjoner och grönsaker
  • Rödbetshummus
  • Grön tapenad
  • Nybakat bröd, smör, oliver, grissini
  • Hårdost/Brie
Minimum 20 personer

After Work-buffé

  • Marinerad långbakad svensk karré
  • Klassisk potatissallad
  • Tunnbrödswraps med rökt lax o skaldjursröra
  • Grönsallad
  • Nybakat bröd, smör
  • Tapenad, Aioli, Hummus, Blandade oliver, Grissini
Minimum 20 personer

Västkustbuffé, med det godaste från Halland och Bohuslän

  •  Silltrilogi med våran egen Pepparrotssill, glasmästarsill och kräftmarinerad sill.
  • Varmrökt lax från egen rök med ört- och pepparrotscreme
  • Gravad lax, hovmästarsås
  • Bohusländsk äggost
  • Rökt makrill från Fiskeboa
  • Kvibille ädelostpaj
  • Potatissallad från Långås
  • Färska räkor och/eller havskräftor från Träslövsläge, hemgjord majonäs och aioli
  • Pepparrotssoppa från Fjärås
  • Rökt korv från Gåsevads slott
  • Grillat kycklingbröst från Knäreds kyckling
  • Skinka från Hamra Gård
  • Ägghalvor med gubbröra, lokala gårdsägg.
  • Hembakt bröd, hemkärnat smör
  • Ostar från Skrea Ost
  • Marmelad från Warberg Tomat
OBS: Denna buffé måste beställas minst tio dagar i förväg, minsta antal 30 personer.

Eller komponera din egen meny, helt själv eller med hjälp av dessa förslag:
(En del rätter finns endast i säsong)

Förrätter

  • Skaldjursbisque med saffran, konjak och tryffel.
  • Klassisk gubbröra på rågbröd
  • Toast skagen eller kräftskagen, med eller utan löjromstopping
  • S.O.S, Smör Ost Sill. Tre egna sillar tillsammans med västerbottenost och kryddost, ägg, rödlök, surgrädde, potatis och knäcke.
  • Vit sparris med brynt hollandaise, kallrökt lax och baconkrisp.
  • Soyamarinerad laxsashimi med pepparrotscreme, klippt krasse och laxrom.
  • Kantarelltoast med västerbotten och konjak, på smörstekt surdegsbröd och salladsbädd.

Varmrätter

  • Ört- och smöröverbakad lättrimmad kummelrygg med citrushollandaise, smörstekt grön sparris och amandinepotatis.
  • Torskrygg med räkor, hackat ägg, pepparrot, brynt smör, små gröna ärtor samt potatispuré
  • Örtmarinerad lammrostbiff med smörad rödvinsbuljong, svampragu samt timjansrostade rotsaker
  • Klassisk tournedous med tryffelbearnaise, parmesantoppad potatiskaka samt smörfräst haricot vertes och sockerärtor.
  • Halstrad ryggbiff med kryddsmör, rödvinssås, purjolökspotatis samt picklad rödlök.

Dessert

  • Äpple- och rabarberpaj med råkräm
  • Bourbon vaniljglass med jordgubbar och grädde
  • Creme brulée med bärtoppning
  • Fläderpannacotta med rabarberkompott och mandelkrisp
  • Hjortronpannacotta med lapponia-caramel och mylta.
  • Bohuslänsk äggost med björnbärsmylta
  • Dulce de leche-cheesecake med säsongens bär.